Advocaten die zich in hun ivoren toren opsluiten, omringd door dikke boeken en een aura van onaantastbaarheid. Tot zover het cliché. Dat is wat FOUR & FIVE  niet is en nooit zal zijn. Wat dan wel? Een proactief lid van uw organisatie dat mee durft denken en zich mee engageert voor de groei en het succes van uw onderneming.

FOUR & FIVE staat met zijn wortels stevig in de ondernemerswereld. Hierdoor weten we dat u vooral hands-on advies wenst. Praktisch advies waar u als ondernemer meteen mee aan de slag kan en dat u helpt om duurzame, goed onderbouwde beslissingen te nemen. We begrijpen ook dat uw business niet stilstaat, dus doen wij dat ook niet. Wij maken van flexibiliteit ons handelsmerk. Omdat we goed beseffen dat uw vraag zich doorgaans niet tot één vakgebied beperkt, proberen we telkens over de verschillende departementen en specialisaties heen te zoeken naar de meest geschikte oplossing. Wij hebben specialisten inzake vennootschapsrecht,  M&A en technologie. Op deze manier zijn wij een one stop shop voor alle juridische aspecten van uw organisatie.

Ook onze eigen organisatie zien we veel meer als een onderneming dan als advocatenkantoor. We denken immers, net als u, aan het totaalplaatje: duurzame groei, welzijn van medewerkers, klanten, leveranciers en milieu, lokale verankering, transparante administratie, enzovoort. Allemaal topics die u als ondernemer ook bezighouden. Vennoot Anneleen Vander Elstraeten: “Het partnership met onze klanten uit zich bijvoorbeeld in het feit dat wij onze klanten heel vaak de ‘waarom’-vraag stellen. We willen proactief meedenken en niet louter uitvoeren wat ons wordt gevraagd. We merken dat klanten die ondernemersaanpak heel erg appreciëren, wat zich vertaalt in onze sterke groei: in drie jaar tijd zijn we van start-up naar scale-up gegaan, met intussen bijna dertig gedreven medewerkers.”

Uiteraard neemt die focus op ondernemers en praktisch advies niet weg dat we wel advocaat zijn. We verdedigen uw belangen en zoeken alle argumenten die tijdens een onderhandeling of voor de rechtbank het verschil kunnen maken. We houden op elk moment de vinger aan de pols van wat u als ondernemer bezighoudt en werken onze expertise op basis daarvan bij. Anneleen Vander Elstraeten: “Zo hebben we vastgesteld dat er een trend is naar outsourcing, omdat bedrijven zich meer en meer focussen op hun kerntaken. Wij profileren ons dan ook als externe juridische partner.”