Senior profiel
Commercial Contracting met interesse in technologie

with +4 years experience

Voor ons “commercial en tech contracting” team zijn we op zoek naar versterking op senior niveau. Er ligt veel en uitdagend werk op de plank, dus een extra paar sterke schouders is een must voor het team.

Je ervaring in commercial contracting is, naast je persoonlijkheid, je grootste troef. Je bent in staat om complexe dossiers en projecten zelfstandig te behandelen of in teamverband.

Je bent vertrouwd met diverse commerciële overeenkomsten, variërend van  samenwerkingsovereenkomsten, franchise-, distributie- en agentuurovereenkomsten,  productieovereenkomsten, (internationale) verkoopovereenkomsten en alle types van algemene voorwaarden. Adviseren van cliënten op dit gebied behoort tot je kernverantwoordelijkheden.

Een gezonde interesse in technologie en technologie gerelateerde overeenkomsten is cruciaal voor deze positie. Gezien de samenstelling van ons cliënteel en de huidige technologische ontwikkelingen is kennis van onder meer SaaS-overeenkomsten, IT-dienstverleningsovereenkomsten en andere overeenkomsten gerelateerd aan intellectuele eigendom en technologie zeer relevant.  Deze kennis zal je verder opbouwen doorheen je carrière, en is dus geen must om te starten in deze functie.

Naast je professionele kwaliteiten appreciëren wij zeker ook je bijdrage in het creëren van sfeer en gezelligheid op het kantoor. Jouw positiviteit en initiatief op het gebied van teambuilding zijn eveneens een grote toegevoegde waarde aan je profiel.

 

Profiel: 

  • Je hebt een master diploma in de rechten en een gedegen ervaring in verbintenissen- en contractenrecht, aangevuld met een sterke interesse in ondernemingsrecht en een affiniteit met technologie en intellectuele eigendom.
  • Je hebt minstens 4 jaar relevante ervaring in commercial contracting, zowel in het opstellen als het onderhandelen van overeenkomsten.
  • Je bent gericht op teamwerk en klanttevredenheid.
  • Je denkt proactief mee met de klant, je bent oplossingsgericht, pragmatisch ingesteld en waakt steeds over een efficiënte planning.
  • Je bent gemotiveerd, flexibel en hebt veel goesting om je schouders mee te zetten onder de verdere uitbouw van ons team.
  • Je hecht belang aan een aangename werksfeer en sympathieke collega’s, je weet dat deze goud waard zijn, vooral in drukke periodes.
  • Je voelt je comfortabel om zelfstandig te werken aan complexe dossiers.
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel in het Nederlands als het Engels.

 

Aanbod: 

  • We bieden de mogelijkheid om te werken met een gevarieerde klantenportefeuille met uitdagende juridische vragenstukken.
  • Je komt terecht in een middelgroot advocatenkantoor, maar vooral bij een fijne en dynamische groep.
    Het kantoor is gelegen op een toplocatie op het Nieuw-Zuid van Antwerpen (met parkeergelegenheid).
  • We bieden een marktconforme verloning die steunt op een vaste en een variabele component, aangevuld met enkele extra voordelen.
  • Er is aandacht voor verdere professionele ontwikkeling door middel van opleidingsbudgetten en interne opleidingen.

Stuur zeker je CV naar careers@fourfive.be als je jezelf ziet passen bij Four & Five.
Je sollicitatie wordt discreet behandeld.